Prima pagină > Ce este > O unealta de comunicare

O unealta de comunicare

Mai tineti minte cum … sau nu!

Restartez: Au fost odata ca si cum n-ar fi fost, cand eram copii doua dopuri de plastic si-o ata. Pardon, erau de fapt capace, eu o sa le zic dopuri. Daca stiti cum se lega la gurile dopului o bucata de celofan astfel incat sa se obtina o incinta inchisa, apoi se agata o ata lunga, lunga sa ne-ajunga, de celofan cu ajutorul unei bucatele de bat de chibrit. Si celalalt capat de dop primea o gaura. Iti aduci, careva, aminte?

Uite asa obtinean telefonul cu care ne utilam cazematele, sau pus si simplu ne minunam ca „se aude” prin ata intinsa pe lungimea drumului.

Jucaria insa a supravietuit pana azi, e drept, intr-o cu totul alta forma, scutindu-ne de grija constanta de a nu se rupe ata. Si se foloseste in continuare. Da: tot ca o jucarie.

Incurajator este ca s-a pastrat (chiar ameliorat foarte) unul din scopuri: se comunica. Ingrijorator este scopul scopului: din joaca, senzatie, dependenta deci degeaba. Atat de mult sa ne afecteze lipsa jucariilor din copilarie, incat sa incercam sa ne satisfacem frustrarile acum, pe bani multi, foarte multi? Atat de maleabila sa fie turma noastra de vaci incat sa poata fi mulsa asa de usor? Hmm …

Sa se inteleaga: nu vorbesc despre cei care au o REALA nevoie de un portabil si-l folosesc intru numele mamei primordiale creatoare: Comunicarea.

Dar ce inseamna Real, vedem alta data. La re-auzire!

Reclame
Categorii:Ce este Etichete:, , , , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. martie 9, 2010 la 12:35 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: