Prima pagină > Info, Principii > Proastele obiceiuri telefonice

Proastele obiceiuri telefonice

[picapp align=”left” wrap=”true” link=”term=wrong+habit&iid=3836723″ src=”1/5/e/7/A_Proper_Start_f3e6.jpg?adImageId=11349280&imageId=3836723″ width=”234″ height=”238″ /]Alexander Graham Bell a inventat telefonul in 1876, asa ca ai crede ca utilizatorii au dezvoltat o anumita eticheta relativ la acesta pana acum. Se presupune ca au dezvoltat deja simtul unei anumite biunivocitati. Dar proastele obiceiuri par sa se iteasca de peste tot si, odata cu venirea mobilului, se intampla si cand nu astepti sau nu ai chef de primit apeluri. Stii cand  ai o DEPENDENTA?

  Telefonul de acasa

 1. Obiceiurile telefonice proaste incep de acasa cu o persoana care raspunde cu un ‘Alo!‘ nervos, nu vorbeste clar, iti inchide in nas fara sa zica ‘La revedere‘ sau .. stii tu ce .. sau mananca sau se uita la tembelizor in timp ce vorbeste. O persoana care suna in momente necorespunzatoare–dimineata devreme, la ora mesei, noaptea tarziu–prezinta de asemenea o eticheta extrem de proasta.
 2. Telefonul de serviciu

 3. Obiceiurile proaste se manifesta si in afaceri, peste tot. Omul de afaceri care lasa telefonul sa sune .. si sa sune .. , in loc sa raspunda prompt are nevoie sa mai exerseze la acest capitol. La fel si cand nu are la indemana o foaie si-un creion sa-si ia notite cand, tot el, te suna.
 4. Robotul telefonic

 5. Obiceiurile proaste se pot extinde si la robotul telefonic sau la mesageria vocala. Mesajele dragute sunt greu de facut, iar sunatorii de afaceri de obicei nu le prea apreciaza. Mesajele lungi fac apelantul sa astepte prea mult sa-ti lase un mesaj. De obicei va inchide.
 6. Alti sunatori

 7. Si la celalalt capat al liniei poti gasi unele fenomene, al apelatului cu obiceiuri proaste. Un apel gresit primeste de obicei un raspuns iritat, nervos, in locul unuia politicos si amabil, intelegator. Poate cea mai mare ofensa este cand cel care suna este pus in asteptare pe perioade interminabile.
 8. Telefoanele mobile

 9. Proastele obiceiuri telefonice au intrat in mod vadit in peisaj de cand cu popularizarea celularelor. Sa vorbesti atat de tare este foarte deranjant pentru alti oameni, la fel cum sunt si tonurile de apel iritante si la volum mare. De asemenea, este deja atat de obisnuit sa sune celularul cuiva la un film sau spectacol, ceea ce iti f .. strica tot cheful!
Reclame
 1. Niciun comentariu până acum.
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: